Friskvårdsresor till Nerja, Hälsoresor till Spanien, Stockholm, Uppsala

Vi som tar hand om dig på resan:

 Föreläsare på Hormontrassel är Nadja Öström, se separat presentation under fliken Temaresa Hormontrassel..

 

Anette Svinghammar

Lic. Personlig tränare och kvalifi­cerad hälsocoach. Arbetar både med privatpersoner och företag inom hälsa och friskvård med bl.a. fysisk aktivitet, kost, hälsoprofilbedömningar. Brinner för att hjälpa människor att må bra hela livet och upptäcka glädjen i att röra på kroppen. Kommer under kursen att hålla olika typer av träningspass, yoga, funktionell träning och crossfitinspirerad träning samt utforma personliga träningspass och råd till kursdeltagarna.

www.ash2.se

 

 

Eva-Lena Lindblom

Legitimerad kiropraktor med drygt tjugo års erfarenhet och som lägger stor vikt vid att finna orsaken till dina besvär, som inte nödvändigtvis sitter där det gör ont. Detta för att få ett så långvarigt resultat som möjligt. T.ex. kan en dåligt fungerande fot ge ryggbesvär, en inte fullt rörlig armbågsled kan ge smärta i axel eller handled o.s.v. Med en förståelse för hur du fått dina besvär och ergonomiska råd om hur du skall undvika att få tillbaka dem får du ett bestående resultat. Ofta kompletteras behandlingarna med massage och kraniosacral terapi.Eva-Lena är även diplomerad hormonterapeut.

www.trulssonskiropraktik.se

 

Gunilla Gunnarsson

Mineralterapeut sedan 2007. Kost­rådgivare med inriktning naturlig kost och LCHF sedan 2010. Jobbar med rådgiv­ning och provtagning på människor. Vid mineral­terapi testas kroppens näringsstatus av för att sedan balanseras upp med olika näringsämnen. Vid kost­rådgivning ges individuella kostråd som passar individen beroende på vilket syfte den har t.ex. viktminskning, vid diabetes, för att få mer energi och må bättre m.m. Gunilla jobbar även med att föreläsa om kost och näring och utbildar mineraterapeuter samt är diplomerad hormonterapeut.

www.mineralterapi.dinstudio.se