Friskvårdsresor till Nerja, Hälsoresor till Spanien, Stockholm, Uppsala

Wellness-Resa

Vår: 9-16 maj -20      Pris: Boka före 9/2 Pris: 13500 kr

                                            Boka efter 9/2   14000 kr

 

Höst: 1-8 okt - 20      Pris: Boka före 1/6    12900 kr

                                            Boka mellan 1/6-1/7   13500 kr

                                            Boka efter 1/7   14000 kr

                                           

 

¨NYHET !!!!!

WELLNESS-RESAN

2020 erbjuder vi vår nyhet Wellness-resan. Det är resan som passar alla. Gammal eller ung, man eller kvinna, tränad eller otränad. Vi bor på en fantastisk gård som ligger precis i utkanten av de centrala delarna av Nerja. Gården har det mesta man kan önska sig. Moderna rum med AC med toalett och dusch. Vinkällare, Gym, stor pool, Jacuzzi, föreläsningssal och ett perfekt läge i Nerja. ca 1 km till Europa balkongen mitt i centrum, 700 m till Burrianastranden, 500 m till stadens marknad, 200 m till badhus, paddelbanor mm.

I resans pris ingår flygbiljett, transfer till och från Malagas flygplats, boende del i dubbelrum, frukost och lunch, tillgång till 5 olika hälsoföreläsningar, massage, en lätt och en tempoträning per dag, näringsanalys. Det är fritt att välja vad du vill deltaga i eller om du vill delta i allt.

Sedan finns extra tillval du kan köpa till under veckan som halvdags Jeeptour i bergen, halvdags bergsvandring, kayakpaddling på havet, kiropraktisk behandling, tibetansk ansiktsbehandling och matlagningskurs. Kan du motstå denna underbara resa??? Se bilder på boendet under fliken Boende wellness-resan.

 

Burrianastranden