Friskvårdsresor till Nerja, Hälsoresor till Spanien, Stockholm, Uppsala

Föreläsningar

Wellness-resans föreläsningar under veckan handlar om kost och näring, maghälsa, stress och hormoner, träning för kropp och knopp samt kiropraktisk ergonomi.

Hormontrassels föreläsningar är 10 timmar med Nadja Öström om stress och hormoner samt om kost och näring.

Vandring/tränings resans föreläsningar  handlar om kost och näring, träning för kropp och knopp samt kiropraktisk ergonomi.

 

 

Under veckan kommer Gunilla Gunnarsson att hålla  intressanta och lärorika föreläsningar om kost och näring, maghälsa och stress och hormoner. Innehållet fokuserar på helheten och farorna med dagens "sjukmanskost", hur vi påverkas och vad vi kan göra åt det med enkla justering­ar.

Vi går igenom sockerfaran, tillsatser, näringsämnen, lågkolhydratkost, naturlig kost, stressens påverkan och hur det kan ha samband med olika sjukdomar. Många enkla verktyg som du kan använda i livet.

 

 

Med en förståelse för hur din kropp fungerar biodynamiskt i arbetet framför datorn, vid val av glasögon eller skor, val av träning etc. kan du lättare undvika att få onödiga besvär. På ett enkelt och lättförståeligt sätt får du tips av leg.kiropraktor Eva-Lena Lindblom.